Werken bij EA TransportLijkt het je leuk om manoeuvres te maken met een vrachtwagen en ben je geïnteresseerd in het werk als vrachtwagenchauffeur? Dan ben je bij ons op het goede adres.


EA Transport is een passievol bedrijf die zich volledig inzet voor zijn klanten en zijn werknemers. Wij blijven groeien, stijgen en winnen en daardoor hebben wij een vertrouwelijke band met onze partnerschappen. Wij gaan strikt en zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn na ons bezoek. Wij zorgen ervoor dat wij de goederen betrouwbaar en veilig vervoeren. De transport wereld is continu in beweging en dat zorgt ervoor dat wij ook in beweging blijven.


Ben jij flexibel, denk jij dat je het in je hebt en heb jij de kwaliteiten om dit werk te verrichten? Aarzel dan niet en neem gelijk contact met ons op voor verdere informatie. Wie weet ben jij binnenkort ook een sterrijder van EA Transport.


“Het allerleukste bij EA vind ik dat het werk afwisselend is. Ik breng vrachten naar verschillende filialen, waardoor ik verschillende mensen leer kennen. Zo kom ik ook op plekken door het hele land. EA Transport is een bedrijf vol passie die zich 100% inzet voor zijn klanten”


Michel Calis